64
64
64

NYHED - 26. May 2017

Foreløbig 12. plads ved DM

Gokart sæsonen er i fuld gang, vi har nu kørt de første 3 afdelinger af DM og jeg er foreløbig placeret på en samlet 12. plads ud af 45 deltagere.

Rotax Junior feltet er i år et af de største og hårdeste som hidtil er set i dansk gokart, og der bliver gået til den på asfalten. Masser af tæt kørsel hele vejen ned gennem feltet med stor underholdningsværdi for publikum.

Det har været et stort spring at rykke op fra Mini til Junior. Jeg mangler lidt fart i forhold til de hurtigste og kan mærke at det handler meget om erfaring, men alt i alt synes jeg, at jeg er kommet ok fra start i den nye klasse. Jeg udvikler mig hele tiden, og kommer tættere på toppen efterhånden som jeg får mere løbserfaring og flere kilometer i kroppen.

2017 er et år med masser af løb i kalenderen. Allerede i dag tager vi hul på 4. afdeling af DM, som denne gang bliver afviklet på Vojens Gokart Bane og i næste weekend starter Kart Cup Nord Mesterskabet. 

Sideløbende med de mange løb skal der også trænes, både fysisk og i gokarten rundt på banerne forud for løb. Herudover bliver der brugt mange timer i værkstedet og selvfølgelig på sponsorarbejde.