64
64
64

NYHED - 27. October 2017

God sæson afslutning

Sejr, pole position og 3 podie placeringer...

Så er min første rigtige løbssæson veloverstået og helt overordnet set har jeg fået meget ros fra mine omgivelser og leveret en godkendt indsats.

Det har været et fedt år, hvor jeg har lært en helt masse og er blevet mange erfaringer rigere. Jeg har udviklet mig gennem hele sæsonen, og har ved flere lejligheder vist at jeg er blandt de absolut hurtigste kørere på våd bane. Jeg mangler dog stadig lige de sidste og afgørende tiendedele i tørvejr, for at jeg kan begå mig stabilt helt i toppen.  

Jeg har deltaget i 5 løb siden sidst, hvor jeg har kørt mig til 3 podie placeringer, jeg har sat min første pole position, vundet mit første løb og generelt været med fremme i det stærke junior felt.   

Forberedelserne til 2018 er i fuld gang

Efter en lang løbssæson er jeg allerede i fuld gang med forberedelserne til næste sæson. Jeg fortsætter min træning på de danske baner så længe vejret tillader det, holder mig fortsat i god fysisk form og så gælder det ellers om at finde det nødvendige budget til 2018.

Budgettet stiger til cirka kr. 160.000

For at jeg kan begå mig i toppen vil budgettet stige. Der skal primært bruges nogle flere penge på dæk, som er min største omkostning. Jeg har også behov for mental træning og mere hjælp til at analysere mine data rigtigt, så jeg fortsat kan udvikle mig.

En stor tak for støtten og et godt samarbejde til alle mine gode og trofaste sponsorer

Jeg vil gerne rette en stor tak til alle mine gode og trofaste sponsorer for en helt fantastisk støtte i 2017. I har alle været med til at gøre en stor forskel og gjort det muligt. Uden jer kan jeg ikke udøve min sport på det niveau.