64
64
64

NYHED - 10. July 2017

Hårdt arbejde betaler sig..!

Så er første halvdel af gokart sæsonen veloverstået og vi har taget hul på sommerpausen. Det betyder ikke at jeg bare kan læne mig tilbage og slappe af. Der er masser af hårdt arbejde inden det går løs igen, dels træning og test på banen, arbejde i værkstedet, fysisk træning og så må jeg bare erkende at der skal rigtig mange penge til, også nogle flere end jeg håbede på inden sæsonstart.  

Jeg satte mig et mål inden sæsonstart, og det har jeg indtil nu opnået fint. Jeg har lært meget, blevet mange erfaringer rigere, udviklet mig fint og blevet hurtigere løb for løb i forhold til konkurrenterne. 

I sidste weekend præsterede jeg mit hidtil bedste resultat i Rotax Junior klassen, da 6. afdeling af DM blev afviklet på Thy Karting Center.

Allerede under fredagens træning havde jeg god fart i gokarten, og det viste sig at fortsætte hen over hele weekenden.Jeg kørte 9. bedste tid under lørdagens tidtagning og var i top 10 i alle de indledende heats, finale 1 og søndagens pre-finale hvor jeg blev nr. 7 lige i bagkofangeren på 6'eren.

Efter en fin start i finalen fra 7. position fik jeg et skub af en konkurrent allerede i sving 2 og røg af banen. Da jeg fik gang i gokarten igen var jeg bagerst og kunne se den nærmeste konkurrent cirka 50 meter foran. Jeg indtog jagten efter vigtige DM point, men desværre fik jeg også en punktering under mit sammenstød, så gokarten blev hårdere at styre omgang efter omgang. Sidst i heatet var mit fordæk så fladt at min frontspoiler skrabte mod asfalten. Heldigvis lykkedes det at komme i mål, hvor jeg fik kæmpet mig op på en 17. plads.

En rigtig ærgerlig afslutning på en ellers super god weekend, hvor jeg havde farten til at kunne begå mig i toppen af feltet. Jeg fik kørt gode DM point på kontoen, og er pt. placeret på en samlet 11. plads ud af 46 deltagere. 

Vi lægger hårdt ud efter sommerferien med et af årets helt store højdepunkter, Nordisk Mesterskab som bliver afviklet på Midtjysk Karting Bane den 4. - 6. august.