64
64
64

NYHED - 28. March 2017

Klar til sæsonstart...

Så er der forår i luften, og der er under en uge til mit første løb i Rotax Junior klassen. Sæsonens oprindelige første løb blev desværre aflyst, så det bliver lige på og hårdt i den kommende weekend, hvor jeg deltager ved 1. afdeling af Jysk Mesterskab og Dansk Mesterskab på Midtjysk Karting Bane ved Ikast.

Siden sæsonafslutning 2016 har jeg brugt meget tid på at finde sponsorer, som jeg kan give nogle super gode oplevelser og skabe synlighed og god reklame for. Indtil nu er det lykkedes over al forventning, og jeg fortsætter en målrettet indsats, så jeg kan nå mit mål.

Herudover har jeg brugt meget tid på fysisk træning og lidt simulatorkørsel er det også blevet til, så jeg er klar og velforberedt til sæsonstart.

Lige inden jul hentede vi min nye gokart på Nordsjælland, som siden er blevet gjort klar til årets første træninger og tests forud for det første løb. Efter jeg har fået leveret min nye motor har jeg de seneste uger trænet på Midtjysk Karting Bane 1-2 gange om ugen og føler mig klar til sæsonstart. I lørdags var sidste træning og test frem mod løbet, hvor de fleste af mine kommende konkurrenter var til stede. 


Mine forventninger til 2017

Rotax Junior bliver i 2017 et stort og hårdt felt med mange dygtige og erfarne kørere, som har kørt nogle flere sæsoner end jeg har. Det bliver uden tvivl et hårdt år, hvor jeg skal lære. Det er en noget hurtigere klasse, hvor jeg får flere hestekræfter, blødere dæk osv.

Jeg mangler som ventet lidt fart i forhold til de hurtigste, alt andet vil også være unaturligt, når man tager min erfaring i betragtning. Min målsætning er hele tiden at forbedre mig og udvikle mig som kører, så jeg hen over sæsonen kan nærme mig toppen og køre med om de sjove placeringer sidst på året. Sæsonen skal danne grundlag for at jeg i 2018 kan begå mig helt i toppen og køre med om mesterskaberne.