64
64
64

Rotax Max Challenge - Danmarks største løbsserie


Rotax Max Challenge køres over hele verden og er Danmarks største løbsserie. Det hele starter på lokalt plan, og gennem et system af nationale og internationale mesterskaber får deltagerne lejlighed til at afprøve deres færdigheder i forhold til de bedste kørere i verden. Serien er bygget op omkring ROTAX kart motoren og består af 5 klasser, hvor man kan starte med at køre nationale løb allerede som 7 årig.

Casper Bekker Skov får debut i Senior klassen i 2019, hvor mange håbefulde talenter, i alderen fra 15 år kæmper om Jysk Mesterskab, Dansk Mesterskab og Nordisk Mesterskab. Foruden de nationale løb køres der også Euro Trophy og et VM sidst på sæsonen, som vinderen af den nationale Rotax Challenge får adgang til.

 

Rotax Max Senior – gokarten og motor

Der må benyttes frit chassis. Alle motorer i serien er helt ens og plomberet, hvilket betyder der ingen mulighed er for ændringer. Det holder omkostningerne nede og sikrer lige vilkår, hvilket gør serien meget jævnbyrdig. Det er den enkelte kørers evner og talent, der skal bane vejen til sejr.

 

Chassis: Tonykart Racer 401 (verdens største og førende producent)
Motor: Rotax Max Senior FR-125ccm
Power: 30 HK
Acceleration:      0 - 100 km/t på under 5 sekunder
Topfart: 125 km/t
Vægt: Minimum 165 kg. inklusiv kører

 
undefined

 

 

 

 

 

 

 

              undefined      

 

undefined