64
64
64

Sponsor


Casper Bekker Skov har en stor drøm, han vil være racerkører. Gokart- og bilsporten er meget omkostningstung, og for Caspers vedkommende er gode sponsorer en streng nødvendighed, hvis han skal kunne gøre sig gældende.

Sæt fart på din markedsføring

Motorsporten er en af de bedste markedsføringsplatforme der findes. Virksomheder kan blive forbundet med den perfektion, professionalisme og eksklusivitet, som bare er nogle af de attraktive og positive nøgleord, som sporten forbindes med.

God eksponering samt en lang række aktiviteter og arrangementer på og uden for banen er et effektivt værktøj til at markedsføre produkter, motivere medarbejdere, komme endnu tættere på kunder og andre forretningsforbindelser samt skabe stor opmærksomhed omkring virksomheden.

Casper Bekker Skov giver dig og din virksomhed mulighed for at komme med i ”projektet” allerede nu, hvor vi sammen kan følges ad mod drømmen om at gøre Casper til professionel racerkører.

Uanset dit budget og ambitionsniveau kan Casper Bekker Skov altid sammensætte og skræddersy en pakke, der skaber værdi for dig og din virksomhed.

 

undefined

 

Sponsorer